Táblásított lucfenyő

Mit kell tudni a táblásított fenyőről?

A táblásított fenyő kisebb darabokból, ragasztással előállított tábla, ami különböző méretekben készül. Kiváló anyag, ha bútorkészítéshez szeretnénk felhasználni, de számos más célra is alkalmas.

A táblásított fenyő kültéri felhasználásra is alkalmas, mivel a ragasztása vízálló, emellett kezelhető is lakkokkal, pácokkal, lazúrokkal, olajokkal és festékkel, vagyis még ellenállóbbá tehető. A bútoripar mellett előszeretettel alkalmazzák nyílászárókhoz, lépcsőkhöz, de falburkolatként is megállja a helyét, sőt, a belsőépítészetben is kedvelt faanyag. Mivel a fenyő puhafa, ezért a táblásított fenyő könnyen megmunkálható, ezért könnyen felhasználható szinte bárhol. Mintázata a természetességet idézi fel, ezért kifejezetten kellemes hangulatot kelt, ha egy otthonban ebből az anyagból készült bútorzat és egyéb berendezési tárgyak találhatóak.

Amennyiben szeretne táblásított fenyőt vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, ahol borovi-, illetve lucfenyő lapokat is találhat. Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a készletről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Eléggé le van válogatva, ezért nem a legjobb darabok de aki nem a csúcsminőséget keresi, annak teljesen megfelel.
D4-es ragasztású, tehát vízálló, kültéren is megállja a helyét. Jól felületkezelhető, lakkokkal, lazúrokkal, pácokkal, olajokkal mindemellett pedig egyszerű gyalulni, csiszolni, marni is, szóval jó választás abban az esetben, ha sokoldalúan felhasználható faanyagot keresünk.

Mérete: 2490x590x35 mm

Ára: 4764 Ft/m2 – 7000 Ft/tábla